DigiFM prezinta: Romania Reala de Ziua Nationala!

25 Noiembrie 2016

V-ati saturat sa va mirati de binele vecinului, vedetei, sefului altora? Vietile lor reprezinta realitatea voastra? 

Pe 1 Decembrie, la DigiFM, vorbim despre Romania Reala de Ziua Nationala! 

De dimineata, pana seara, povestim cu si despre voi, ascultatorii nostri. Vorbim real, fara mandrie adaugata, fara clisee traditionale, fara inalbitori!
Romania in cifre. Cu bune si rele. Cu satisfactii, cu temeri si asteptari.

Stirile DigiFM ne aduc de-a lungul programului rezultatele reale ale ultimului sondaj IRES, pe teme cat mai diverse, cum ar fi: cat de fericiti sunt romanii, cat de multumiti sunt romanii, de ce le e teama romanilor, sau ce asteptari au romanii. Discutam despre si analizam impreuna o cercetare despre starea natiunii in Romania lui 2016.

Realizatorii de programe se aliniaza cu succes Stirilor DigiFM. Din matinalul Prima Editie, unde Bogdan Miu si Catalin Striblea ne promit ca vom primi vizita unora dintre cei mai iubiti romani, pana in seara, vom vorbi cu si despre voi, ascultatorii nostri. Vom intra in direct cu voi atat prin telefon, cat si online, asa ca nu uitati sa folositi cu incredere numerele noastre de SMS - 0774 600 600 si WhatsApp, la 0774 601 601.

Urmariti cu incredere si pagina noastra de Facebook pentru ca o sa pregatim live-uri din studio cu toti invitatii si cu echipa de stiri aflata la datorie!

Romania Reala de Ziua Nationala, numai la DigiFM!

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top