„Wonder Woman 2" are deja o data de lansare stabilita

26 Iulie 2017

„Wonder Woman 2" are deja o data de lansare stabilita

Este oficial: Gal Gadot se va intoarce pentru o continuare, iar data de lansare stabilita de Warner Bros. este 13 decembrie 2019.

Din toate filmele cu super-eroi realizate in ultimii 15 ani, „Wonder Woman" s-a incadrat cel mai bine in box-office-ul din America de Nord, incasand peste 389 de milioane de dolari.

Pe femeia fantastica o mai vedem anul acesta in „Liga de Justitie”, alaturi de o echipa formata numai din super-eroi: Batman, Aquaman, Flash și Cyborg. Regizarea filmului va fi realizata, cel mai sigur, tot de Patty Jenkins, insa momentan nu detinem o informatie oficiala.

Mai multe puteti citi aici, iar pana avem mai multe detalii va invitam sa ne spuneti care este eroul vostru preferat din universal DC. 😊Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Iepurasul casei 21:35 Marie Antoinette 23:35 Viciu inerent 01:15 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top