Wisdom of the Crowd, un nou serial pe Digi Film!

22 Septembrie 2017

Wisdom of the Crowd, un nou serial pe Digi Film!

Prezentat publicului roman la doar o zi dupa lansarea in Statele Unite, „Intelepciunea multimii" este un serial generator de suspans despre crima, razbunare si modul in care tehnologia informatiei isi poate crea propria justitie. 

Bazat pe ideea ca un milion de minti gandesc mai bine decat una, Jeffrey Tanner (Jeremy Piven), antreprenorul din Silicon Valley, dezvolta „Sophe", o platforma de ultima generatie, prin intermediul careia oameni din intreaga lume contribuie cu dovezi de natura penala, toate acestea in scopul de a-l gasi pe ucigasul fiicei sale, precum si pentru a revolutiona solutionarea cazurilor de crima din San Francisco. 

In echipa sa, Tanner ii recruteaza pe Tommy Cavanaugh, politistul care a investigat initial cazul fiicei sale, Sara Morton, o inginera stralucita a carei relatie cu Tanner depaseste limitele profesionale, Josh Novak, un programator creativ si Tariq Bakari, un hacker cu experienta. 

Preocupata de obsesia lui Tanner este fosta lui sotie, Alex Hale, membra a congresului American, cu care protagonistul are o legatura indestructibila, in urma durerii impartasite acesteia.  

Pe masura ce Tanner paseste in „Intelepciunea multimii”, urmeaza sa descoperim cum determinarea si iscusinta sa il vor face sa rezolve cat mai multe cazuri. In distributie, protagonistului i se alatura Richard T. Jones, Natalia Tena, Monica Potter, Blake Lee si Jake Matthews.

„Intelepciunea multimii" se va difuza in fiecare marti, ora 20:00, numai pe Digi Film! 😊Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top