Trailer pentru Annabelle: povestea infioratoare din 2014 continua

04 Aprilie 2017

Trailer pentru Annabelle: povestea infioratoare din 2014 continua

Peisajul filmelor horror isi extinde teritoriul din nou. Capabila de cele mai crunte acte de cruzime, papusa Annabelle revine intr-o continuare a filmului horror din 2014.

Regizorul David F. Sandberg (Lights Out) se intoarce la papusa demonica care si-a facut prezenta in „The Conjuring” si „Annabelle”. Sapte ani de la moartea tragica a fetitei lor, un creator de papusi si sotia sa poftesc in casa o calugarita si un grup de fetite, iar curand devin tinta creatiei posedate pe nume Annabelle.

Povestea lui Annabelle a inceput in 1970, atunci cand un cuplu maritat a luat papusa in casa lor, eveniment care a cauzat o insiruire de consecinte supranaturale.

Inainte de a lucra impreuna la „Annabelle" si „Annabelle Creation", Jamen Wan a facut echipa cu Sandberg si pentru filmul „Lights Out".

Din distributie fac parte Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Anne Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee, Tayler Buck, Anthony LaPaglia si Miranda Otto.

Annabelle: Creation apare in cinematografe pe 11 august.

Pana atunci va invitam sa vedeti trailerul. Ce parere aveti?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top