Trailer nou pentru „The Limehouse Golem”

09 Mai 2017

Trailer nou pentru „The Limehouse Golem”

Regizorul Juan Carlos Medina, cunoscut pentru filmul „Painless” din 2012, urmeaza sa aduca pe marile ecrane un horror bazat pe romanul scriitorului Peter Ackroyd, „The Limehouse Golem”.

Actiunea filmului se petrece in Epoca Victoriana si prezinta cazul unui criminal in serie a carui cruzime lasa in urma un sir de victime foarte greu de identificat. Inspectorul John Kildare (Bill Nighy) o intalneste in investigatiile sale pe cantareata Lizzie Cree, rol interpretat de Olivia Cooke. Desi Lizzie este condamnata la pedeapsa cu moartea pentru uciderea propriului sot, aceasta ar putea cunoaste misterul ingrozitor din spatele crimelor.

„The Limehouse Golem” a avut premiera anul trecut, in cadrul TIFF, iar in film ii vom mai putea urmari pe Douglas Booth, cunoscut pentru rolul din „Pride and Prejudice and Zombies” si pe Sam Reid.

Filmul va intra in cinematografele din Marea Britanie pe data de 1 septembrie, insa pana atunci va invitam sa urmariti trailerul.


 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top