Trailer nou: „Thank You for Your Service”

22 Iunie 2017

Trailer nou: „Thank You for Your Service”

Povestile post traumatice nu trebuie sa fie intotdeauna intunecate, iar de asta ne vom convinge in cel mai recent trailer lansat de Universal Pictures si DreamWorks Pictures. 

„Thank You for Your Service” se bazeaza pe cartea cu acelasi nume a jurnalistului David Finkel si ne spune povestea soldatilor din Irak, care se lupta sa se reintoarca in viata de familie, in timp ce traiesc cu amintirea unui razboi.

Scriitorul american Jason Hall (American Sniper) va debuta ca regizor, iar in rolul principal il avem pe talentatul Miles Teller. Printre actori se numara Haley Bennett, Amy Schumer, Joe Cole, Beulah Koale, Scott Haze, Keisha Castle-Hughes, Brad Beyer, Omar J. Dorsey si Jayson Warner Smith.

Filmul apare in cinematografe pe 27 octombrie, iar pana atunci va invitam sa dati play trailer-ului de mai jos.

Vi se pare interesant?

Sursa foto: Collider



Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top