Tom Hardy, transformare radicala. Starul s-a ras complet in cap pentru cel mai nou rol

15 Mai 2018

Tom Hardy, transformare radicala. Starul s-a ras complet in cap pentru cel mai nou rol

Tom Hardy filmeaza de zor, inca din luna aprilie, pentru filmul "Fonzo" - un lung-metraj despre viata celebrului gangster Al Capone. Starul a trecut prin tot felul de schimbari de look pentru a se transforma in Alphonse Gabriel Capone, adevaratul Scarface.

In cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, Hardy a fost surprins cu parul complet ras. Cu tatuajele de pe gat mascate, imbracat doar in short, Tom a fost imortalizat intr-o pauza de filmari, alaturi de dublura si cascadorul sau.

Ambii etalau acelasi look clasic al lui Al Capone, cu o cicatrice pe fata, silueta mai plinuta si compleu in dungi.

In urma cu numai cateva saptamani au aparut primele imagini cu transformarea lui Hardy in Alphonse Gabriel Capone. Atunci, starul era surprins cu o peruca in mana, semn ca va trece prin cele mai importante etape ale gangsterului si din punct de vedere estetic, nu doar comportamental.

Tom Hardy a inceput filmarile pentru acest nou proiect de amploare in luna aprilie, in Louisiana, unde localnicii au observat anunturi potrivit carora s-a dat startul productiei unui mare film.

Lung-metrajul poarta numele de "Fonzo" si va spune povestea lui Al Capone dintr-un unghi realist, potrivit celor de la Maxim, care nu au detalii suplimentare legate de intriga. Scenaristul va porni de la dementa lui Al si va construi povestea in sens invers, probabil, potrivit MovieWeb.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top