Tom Hardy, in rolul personajului negativ Venom

22 Mai 2017

Tom Hardy, in rolul personajului negativ Venom

Spider-Man si-a gasit un adversar pe masura! Tom Hardy, vazut cel mai recent in seria „Taboo", a scos din umbra costumul lui Bane (The Dark Knight Rises) si a decis sa il portretizeze pe unul dintre cei mai cunoscuti villaini ai benzilor desenate.

De la infiintarea sa in 1988, Venom a fost unul dintre cele mai populare personaje, facand o prioritate pentru studio sa realizeze o noua productie cu el in centrul atentiei. Personajul este un simbiot strain care are nevoie de o gazda umana pentru a supravietui, iar prima data si-a facut marea aparitie in „Spider-Man 3", unde a fost portretizat de Topher Grace.

Productia va fi regizată de Ruben Fleischer, cunoscut pentru Zombieland si Gangster Squad.

In noua productie Marvel, Tom va interpreta rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care intra in contact cu un extraterestru simbiot si se transforma in personajul negativ Verom.

Restul detaliilor raman ascunse, asa va trebui sa asteptam o perioda pentru a ne da seama cum se modeleaza acest film si ce noutati aduce Fleischer.

Scott Rosenberg (Jumanji) si Jeff Pinkner (Turnul Intunecat) scriu scenariul pentru Venom, iar producatorii sunt Avi Arad, Matt Tolmach si Amy Pascal.

Venom va fi lansat pe 5 octombrie 2018, iar pana atunci va prezentam imaginea postata de Sony Pictures.

 

Nerabdatori? 

Sursa foto: varietyNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top