Trailer nou: „The Killing of a Sacred Deer”

17 August 2017

Trailer nou: „The Killing of a Sacred Deer”

„The Lobster” a fost un soc pentru toti cei care se asteptau la o poveste de dragoste neagra - in schimb, Yorgos Lanthimos a servit o satira sociala nelinistita, insotita de groaza. De data aceasta, regizorul grec se reuneste cu Colin Farrell si revine in atentia noastra cu „The Killing of a Sacred Deer”, o drama psihologica realizata de A24.

Steven, un chirurg carismatic, este obligat sa faca un sacrificiu de neconceput dupa ce viata lui incepe sa se destrame. Din legatura pe care o formeaza cu un adolescent enigmatic rezulta o tragedie, un blestem care cauzeaza paralizarea tuturor pacientilor, amenintandu-i chiar si familia. Trailerul arde cu o intensitate macabra. Melodia a capella a hit-ului Elliei Goulding - „Burn" suprapusa peste imaginea trupurilor imobilizate amplifica scenele infioratoare.

Farrell joaca chirurgul, Kidman este sotia, iar Alicia Silverstone se afla la bord in rolul mamei baiatului. Distributia filmului ii include, de asemenea, si pe Raffey Cassidy, Bill Camp, Barry Keoghan si Sunny Suljic.

Lanthimos conduce un scenariu la care a lucrat alaturi de Efthymis Filippou, cei doi colaborand si in trecut pentru „Dogtooth" si „The Lobster”.  

„The Killing of a Sacred Deer” a debutat la Cannes la inceputul acestui an, iar in cinematografe urmeaza sa apara pe 27 octombrie.

Cum vi se pare trailerul?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top