Teaser trailer pentru „Ready Player One"

25 Iulie 2017

Teaser trailer pentru „Ready Player One"

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru „Ready Player One”. Regizat de Steven Spielberg, filmul este o adaptare a romanului cu acelasi nume, iar trailerul este incredibil.

Actiunea filmului are loc in 2045, intr-o perioada in care lumea se afla la marginea haosului si colapsului. In rolul principal il vedem pe Wade Watts (Tye Sheridan), eroul care decide sa se alature unui concurs la nivel mondial pentru a gasi un ou adevarat ascuns in OASIS, o realitate virtuala expansiva in care majoritatea oamenilor isi petrec timpul acum. Oricine gaseste oul castiga controlul absolut, dar pentru asta trebuie sa se confrunta cu un univers fantastic invaluit in mister si pericol.

Cline si Zak Penn (The Incredible Hulk) s-au ocupat de scenariu, iar in film ii intalnim pe Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg si Mark Rylance.

Potrivit Collider, filmul va avea lansare pe 30 martie 2018, iar pana atunci va invitam sa vedeti trailerul! :)Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Iepurasul casei 21:35 Marie Antoinette 23:35 Viciu inerent 01:15 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top