Teaser trailer pentru „American Assassins"

19 Aprilie 2017

Teaser trailer pentru „American Assassins"

Dylan O'Brien este din nou in actiune! Lionsgate a publicat primul trailer al filmului de actiune „American Assassins", thriller bazat pe cartea scrisa de Vince Flynn.

Din trailer aflam povestea lui Mitch Rapp, un tanar care e pe cale sa renunte la tot din viata sa. Dupa ce si-a pierdut logodnica, Mitch simte nevoia sa isi canalizeze furia pe un nou obiectiv. Aici intervine in scena Stan (Michael Keaton), un veteran din Razboiul Rece. Stan il supune pe Mitch la o serie de teste si verifica daca are tot ce ii trebuie pentru a trece cu brio de procesul de selectie al celor de la CIA.

Un nou agent misterios pune la cale inceperea urmatorului Razboi Mondial, iar echipa CIA incepe investigarea unor serii de atacuri adresate directorul adjunct Irene Kennedy (Sanaa Lathan). 

„American Assassins" este regizat de Michael Cuesta (Kill the Messenger) si este bazat pe un scenariu de Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick si Marshall Herskovitz.

In distributie este prezent si  Scott Adkins, iar noi il vedem in cinematografe de pe 15 septembrie. Mai jos si trailerul.

Nerabdatori? :DNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top