Sophie Turner, blonda si plina de tatuaje pentru cel mai recent rol

16 Ianuarie 2018

Sophie Turner, blonda si plina de tatuaje pentru cel mai recent rol

Sophie Turner, actrita care joaca rolul Sansei Stark in "Game of Thrones", a trecut printr-o schimbare radicala de look pentru cel mai recent film al sau, "Josie".

Britanica de 21 de ani isi va lua "la revedere" de la rolul care i-a adus celebritatea - "Game of Thrones" se va incheia dupa sezonul opt, iar Sophie isi canalizeaza deja atentia spre alte proiecte.

In luna mai, filmul "Josie" va avea premiera in Statele Unite ale Americii si o va surprinde pe vedeta in postura unei tinere rebele care ajunge intr-un orasel din sud si se infiltreaza rapid intr-o gasca locala.

Motivele venirii ei in oras sunt insa mai sinistre, potrivit Deadline, care a prezentat pe scurt lung-metrajul in care apare Sophie.

Pentru "Josie", Turner a revenit la culoarea ei naturala, blondul, si si-a aplicat tatuaje temporare pe maini, brate si abdomen, etaland un look punk si rebel.

Acest film este primul de anvergura in care va aparea actrita din "Game of Thrones" in 2018. Ea va mai juca rolul lui Jean Grey in "X-Men Dark Phoenix", despre care a spus: "E un film care trateaza o tema foarte interesanta. Ce faci cand persoana pe care o iubesti cel mai mult cade victima Intunericului?

CITESTE SI:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top