Secventa noua in „Ghost in the Shell"

22 Martie 2017

Secventa noua in „Ghost in the Shell"

Paramount Pictures a publicat un nou clip pentru „Ghost in the Shell", anime-ul SF produs de Kodansha Comics.

Filmul este bazat pe faimoasa serie manga cu acelasi nume, transformata intr-un anime in anul 1995. De regie s-a ocupat Rupert Sanders, cunoscut, mai ales, pentru succesul avut cu „Snow White and the Huntsman", iar noile secvente ne ofera detalii explozive de la cunoscuta lupta de pe apa.  

Intr-o lume a inteligentei artificiale, Scarlett Johansson este Major, o femeie care a fost salvata de la un accident si a fost transformata intr-un soldat cibernetic, totul cu scopul de a combate criminalitatea. Acum Major lupta pentru dreptate, conduce o unitate de elita, numita Section 9 si este devotata lichidarii celor mai periculosi criminali. Atunci cand un hacker misterios vrea sa distruga definitiv progresele realizate in cybertehnologie, Major si echipa ei vor face tot posibilul pentru a-l opri.  

In film ii vom mai putea urmari pe Michael Wincott, Rila Fukushima („The Wolverine 30”), dar si pe castigatoarea premiului Oscar in 1997, Juliette Binoche, pentru rolul din „The English Patient”.

„Ghost in the Shell” urmeaza sa apara in cinematografe pe data de 31 martie 2017. 

Cum vi se par ultimele secvente?
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top