Scena exclusiva din "Deadpool 2", publicata pe internet! Imagini spectaculoase cu anti-eroul Wade Wilson

16 Mai 2018

Scena exclusiva din "Deadpool 2", publicata pe internet! Imagini spectaculoase cu anti-eroul Wade Wilson

Pe 18 mai, al doilea film al seriei "Deadpool" va fi lansat in intreaga lume. Pana atunci insa, studiourile Fox si Ryan Reynolds au publicat pe iTunes o secventa exclusiva din pelicula de actiune.

In imaginile care au fost vazute de peste 400.000 de ori in 16 ore, Wade Wilson apare pe teren alaturi de echipa sa pentru a ajuta un tanar mutant scapat de sub control.

Evident, umorul specific filmului si replicile acide nu lipsesc din cele doua minute de montaj ajunse pe internet. Poti vedea imaginile AICI.

Inainte de premiera oficiala, "Deadpool 2" a fost testat de trei ori pe audiente experimentale, iar la primele vizionari a obtinut 91 si 97 scor total, din 100.

A treia vizionare a insumat 98 dupa notele si interviurile celor care au mers la cinema. Cu toate ca publicului i-au fost aratate simultan doua versiuni diferite ale filmului, ambele variante editate au obtinut scoruri de 98 si 94, semn ca, orice ar alege Fox pana la urma, sunt sanse mari ca lung-metrajul sa aiba succes urias si sa inregistreze incasari-record.

In cazul primului film al seriei, scorul a fost de 91, iar profitul de 783 de milioane de dolari in intreaga lume.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top