Salariu surprinzator pentru Daniel Craig! Cat a cerut starul ca sa joace din nou in rolul lui "James Bond"

11 Mai 2018

Salariu surprinzator pentru Daniel Craig! Cat a cerut starul ca sa joace din nou in rolul lui "James Bond"

A declarat ca mai degraba si-ar taia venele decat sa mai joace in "James Bond", insa s-a razgandit. Daniel Craig a cerut o suma surprinzatoare pentru a reintra in rolul agentului 007.

Potrivit Variety, britanicul a cerut 25 de milioane de dolari si va juca pentru a cincea oara acest personaj, in cel de-al 25-lea film al seriei, care are data de lansare in luna noiembrie a lui 2019.

Este interesant ca Daniel Craig a acceptat in cele din urma contractul, avand in vedere ca in 2015 spunea pentru Time: "S-a terminat. Tot ce imi doresc e sa-mi vad de cariera mai departe. Mai degraba as sparge un geam si mi-as taia venele". Intrebat daca vorbeste serios, nu a ezitat sa adauge: "Pentru doi ani, da. Daca as mai accepta unul (n.r: inca un film), as face-o doar pentru bani".

Se pare ca suma de 25 de milioane de dolari l-a convins pe starul care inca nu i-a egalat pe Sir Sean Connery si Sir Roger Moore, care au aparut in seria cu spioni de sase, respectiv sapte ori. Daniel a confirmat ca al 25-lea film al seriei va fi insa ultima sa aparitie ca 007.

Evident, stiind ca Craig va renunta la acest personaj, presa discuta deja de ceva vreme care sunt optiunile si ce staruri mai tinere ar pueta sa preia stafeta de la el. Preferatul este James Norton, urmat indeaproape de Tom Hardy, Aidan Turner si Idris Elba.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top