Reprezentant HBO, despre ultimul episod din Game of Thrones: "Vor muri unul cate unul"

13 Martie 2018

Reprezentant HBO, despre ultimul episod din Game of Thrones: "Vor muri unul cate unul"

Unul dintre reprezentantii studiourilor HBO a dat de inteles ca ultimul episod al serialului va fi unul cu final tragic pentru multe dintre personaje.

Invitata la Conferinta INTV din Israel, vice-presedintele canalului, Francesca Orsi, a povestit cum s-a simtit la una din repetitiile pentru episodul final al serialului fantasy.

"Actorii au citit toti, la masa, replicile. A fost brutal. A fost un moment puternic si de impact pentru vietile si carierele noastre. Niciun actor nu citise scenariul inainte si, unul cate unul, au inceput sa moara. Vor muri unul cate unul", a spus femeia.

Francesca Orsi nu este singura implicata in proiect care a povestit cu emotie cum a afectat-o scenariul ultimelor episoade. Insusi Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, a povestit ca sfarsitul proiectului i-a adus lacrimi in ochi.

"Am devenit foarte nostalgic. Am citit replicile si stiu totul. Am plans la final", a spus britanicul, afectat de faptul ca cel mai succes proiect al sau se incheie dupa opt ani intensi de filmari.

"Numai cand ma gandesc ca in curand se va termina totul, ma emotionez. Va fi greu sa ne luam la revedere unii de la altii", a mai marturisit Harington, care a specificat ca ii este aproape imposibil sa nu spuna nimic despre ce urmeaza sa se intample cu personajul lui.

"Vad disperarea jurnalistilot si a fanilor care si-ar dori sa afle macar o mica informatie, insa nu le pot dezvalui absolut nimic", a mai spus Kit intr-un interviu.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top