Recomandari de filme. Ce vezi in mai la Digi Film

27 Aprilie 2018

Recomandari de filme. Ce vezi in mai la Digi Film

In mai, Digi Film aduce mai multa energie pe micile ecrane! Cele mai noi productii si cele mai asteptate ecranizari fac parte din programul de luna aceasta, iar actiunea, comedia si aventura ofera un spectacol de senzatie!

Iata ce v-am pregatit

KICK ASS 2

Duminica, 6 mai, ora 20

In primul film al seriei, Kick Ass a inspirat o miscare intre tinerii pasionati de justitie. Acum, Hit Girl si Justice Forever sunt uniţi de dorinta de a impiedica planurile diabolice ale dusmanilor. Vedem daca reusesc in filmul care incepe la 20.

THE HUNDRED FOOT JOURNEY

Vineri, 18 mai, ora 20

 

Regizat de Lasse Hallström, „Razboi in bucatarie" ne prezinta doua stiluri culinare diferite si urmareste conflictul iscat de deschiderea unui restaurant galagios indian, intr-o minunata regiune din Franta.

ATOMIC BLONDE

Vineri, 11 mai, ora 21:45

 

O avem pe Theron in pielea unui personaj capabil sa distruge tot ce are in jur si o echipa de productie care are in spate o lista intreaga de filme de referinta. „Atomic Blonde" este, cu siguranta, un must see!

MARIE ANTOINETTE

Marii, 22 mai, ora 21:35

Frumoasa Kirsten Dunst joaca rolul Mariei Antoinette, printesa a carei soarta a devenit izvor de mit si legenda. Nu poti rata povestea care incepe la 21:35.

THE HOLLARS

Vineri, 25 mai, ora 20

Un regal actoricesc in regia lui John Krasinski despre o familie nu tocmai fericita.

KIDNAP

Duminica, 27 mai, ora 20

 

Instinctul mamai e mai puternic decat orice. De asta ne convinge Halle Berry in pielea unei mama singure care lupta sa isi salveze fiul. Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top