Raspunsul lui Sylvester Stallone dupa stirea falsa potrivit careia ar fi murit de cancer

20 Februarie 2018

Raspunsul lui Sylvester Stallone dupa stirea falsa potrivit careia ar fi murit de cancer

In urma cu numai cateva zile, pe internet a inceput sa circule o postare falsa potrivit careia actorul Sylvester Stallone ar fi murit la 71 de ani.

In postarea-viral, farsorii au selectat poze din filmul "Creed", in care starul l-a jucat pe Rocky bolnav de cancer. Apoi, au scris ca a murit si ca tinuse multa vreme ascuns faptul ca prostata sa era intr-un stadiu avansat de degradare.

"Va rog ignorati aceasta prostie. Sunt viu, bine, sanatos. Inca pot sa dau cu pumnul!", a raspuns Sylvester pentru a lamuri problema. Fratele starului, Frank, i-a condamnat pe cei care au pornit aceasta farsa si i-a facut "bolnavi".

Exista insa si teorii ale conspiratiei, potrivit carora cineva din echipa lui Stallone ar fi planuit aceasta postare pentru a atrage atentia asupra noului poster din filmul "Creed 2".

Stallone ar fi anuntat ca urmatorul lung-metraj din noua generatie a filmelor Rocky va aparea in noiembrie si, potrivit conspirationistilor, a pornit un fake news pentru ca lumea sa ajunga mai repede pe pagina sa.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top