Rami Malek il readuce pe scena pe Freddie Mercury 

06 Septembrie 2017

Rami Malek il readuce pe scena pe Freddie Mercury 

Starul din „Mr. Robot" primeste cel mai mare rol in „Bohemian Rhapsody”, biografia regizata de Bryan Singer. Dupa multi ani de dezvoltare si munca, productia a ajuns in sfarsit pe platourile de filmare, iar actorul Rami Malek are onoarea de a-l readuce la viata pe liderul formatiei de muzica rock Queen.

„Bohemian Rhapsody” ne prezinta forta creatoare a acestei formatii, ne poarta intr-o fascinanta calatorie muzicala si ne prezinta evenimentele inca de la crearea lor în 1970, cand Mercury a colaborat cu Brian May și Roger Taylor. Lupta lui Mercur cu SIDA nu reprezinta punctul central al acestui film.

„Vom folosi cat mai mult Freddie", a declarat Malek pentru Entertainment Weekly. Malek isi va imprumuta vocea pentru anumite portiuni din film unde i se cere sa interpreteze, dar productia va face un mix intre vocea lui si a artistului.  

Drama muzicala marcheaza revenirea lui Singer dupa mai multi ani in care s-a aflat la carma francizei „X-Men".

„Bohemian Rhapsody” urmeaza sa apara in cinematografe pe 25 decembrie 2018, dar pana atunci va prezentam prima poza. 

 

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top