Proiectii Digi Film in Parcul Cetatii Oradea

01 August 2017

Proiectii Digi Film in Parcul Cetatii Oradea

In luna august, Digi Film vine la Oradea! In perioada 5-20 august, va invitam sa vizionati alaturi de prietenii vostri proiectiile Digi Film din cadrul evenimentului Oradea Summer Film, care se va desfasura in Parcul Cetatii Oradea.

Partener pentru al doilea an consecutiv, DIGI Film aduce la Oradea noua filme de succes, pline de actiune si aventura, care va vor tine cu sufletul la gura pana in ultimul minut. Printre productiile difuzate se numara „London Has Fallen” , thrillerul „Dark Places ”, „Gods of Egypt” sau comedia „And so it goes ”.

Ce va promitem noi ?

O atmosfera relaxanta intr- un decor de vara cu luminite, hamace, paturi si... cele mai bune filme.

Ce trebuie sa faceti voi?

Sa veniti cu prietenii in Parcul Cetatii Oradea pentru a va bucura impreuna de proiectiile Digi Film! 

 

 


Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Iepurasul casei 21:35 Marie Antoinette 23:35 Viciu inerent 01:15 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top