Primele reactii dupa vizionarea "Deadpool 2"! Ce spun spectatorii despre filmul cu Ryan Reynolds

21 Martie 2018

Primele reactii dupa vizionarea "Deadpool 2"! Ce spun spectatorii despre filmul cu Ryan Reynolds

Inainte de orice mare lansare, studiourile incep sa organizeze vizionari speciale pentru filmele lor. Dupa "Aquaman", a venit si randul lui "Deadpool 2", care se va lansa pe 18.05.2018.

Potrivit Hollywood Reporter, Fox a organizat grupuri de test carora le-a aratat pelicula cu Ryan Reynolds in rol principal. Audientele supuse la experiment au iesit incantate de la vizionari, iar scorul general a fost de 98 din 100.

"Deadpool 2" a fost testat pana acum de trei ori, iar la primele vizionari a obtinut 91 si 97.

A treia vizionare a insumat 98 dupa notele si interviurile celor care au mers la cinema. Cu toate ca publicului i-au fost aratate simultan doua versiuni diferite ale filmului, ambele variante editate au obtinut scoruri de 98 si 94, semn ca, orice ar alege Fox pana la urma, sunt sanse mari ca lung-metrajul sa aiba succes urias si sa inregistreze incasari-record.

In cazul primului film al seriei, scorul a fost de 91, iar profitul de 783 de milioane de dolari in intreaga lume. Ramane de vazut ce rezultate va avea aceasta a doua parte.

Ca in oricare alt caz, parerile nu sunt inca 100% relevante pentru succesul peliculei. Dupa primele vizionari de test, audientele selectate au spus, de exemplu, ca si "Suicide Squad" e perfect, insa lung-metrajul nu a prins deloc bine la publicul general si nici nu a incasat sume mari la box-office.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top