Prima fotografie a capitanului Phasma fara casca

24 Mai 2017

Prima fotografie a capitanului Phasma fara casca

Casca metalica a fost inlaturata, iar sub armura stralucitoare o vedem in sfarsit pe intimidanta Gwendoline Christie.

Aceasta este doar una dintre revelatiile pe care Vanity Fair ni le prezinta cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la aparitia primului film din serie. „Forta” e inca puternica, fapt evidentiat de pozele realizate de renumita Annie Leibovitz, care a fost alaturi de echipa inca din 1999. Phasmei i se alatura Kylo Ren (Adam Drivers) si Domhnall Gleeson, in pielea generalului Hux.

Dupa cum ni se arata in trailerul filmului, actiunea este incarcata cu o atmosfera intunecata și se termina cu Skywalker (Mark Hamill) spunand ca știe „un singur adevar” – acela ca povestea „Jedi trebuie sa se termine”. In cele din urma, vedem cea mai miscatoare poza, aceea cu raposata Carrie Fisher in pielea printesei Leia, purtand o mantie curgatoare care ii adauga o nota de mister si frumusete. Dupa ce actrita a murit in mod neașteptat in decembrie anul trecut, echipa creatoare a trebuit sa-si schimbe radical planurile pentru viitorul episod.

„Star Wars: Ultimul Jedi intra in lumina reflectoarelor pe 15 decembrie.

Toate pozele le vedeti aici. 

Nerabdatori?

Sursa foto: vanity fair, ew.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top