O mai stii pe Trinity din "Matrix"? Cum s-a transformat si ce s-a intamplat cu cariera ei

20 Februarie 2018

O mai stii pe Trinity din "Matrix"? Cum s-a transformat si ce s-a intamplat cu cariera ei

Pana in 1999, Carrie-Ann Moss era o anonima in Cetatea Filmului. Desi aparuse in Models Inc. si Baywatch, nu foarte multi ii stiau numele. Totul s-a schimbat insa cand a primit rolul lui Trinity, frumoasa si rebela bruneta care reuseste sa-l cucereasca pe Neo.

Dupa succesul nebun pe care l-a avut in "Matrix", Carrie-Ann a inceput sa primeasca tot mai multe oferte si contracte ofertante, talentul ei fiind extrem de apreciat de producatorii de la Hollywood. A jucat in "Memento" cu Guy Pearce, in "Fido" cu David Kaye si in serialele "Vegas" si "Humans".

Mai nou, ea a fost inclusa in familia Netflix si, impreuna cu actori precum Kristen Ryter, David Tennant, Mike Colter, Charlie Cox sau Deborah Ann Woll face parte din universul televizat Marvel.

Carrie-Anne joaca din 2015 in serialele cu super-eroi "Jessica Jones", "Iron Fist" si "The Defenders" si da viata pe micile ecrane personajului Jeri Hogarth, o avocata fara scrupule care se foloseste de serviciile Jessicai Jones pentru a-si rezolva mai eficient cazurile.

Actrita are 50 deni, este casatorita din 1999 cu Steven Roy, impreuna avand trei copii, doi baieti si o fata.

CITESTE SI:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top