Noul costum al lui Iron Man, dezvaluit. Cum va arata Robert Downey Jr. in "Avengers: Infinity War"

12 Martie 2018

Noul costum al lui Iron Man, dezvaluit. Cum va arata Robert Downey Jr. in "Avengers: Infinity War"

Noul costum al super-eroului Marvel poarta numele de armura Bleeding Edge, iar actorul care il joaca pe Iron Man spune ca personajul va avea mare nevoie de el in urmatorul film "Avengers".

Noul costum al lui Tony Stark arata diferit de ceea ce a purtat milionarul pana si vine cu imbunatatiri care sa ii ajute pe Avengers sa ii faca fata lui Thanos, personajul negativ al peliculei.

Printre altele, Iron Man va putea sa lanseze rachete din brate si spate si sa zboare in spatiu, iar costumul lui se va forma din reactorul pe care il poarta in piept.

Imaginile cu armura personajului si un interviu amplu cu Robert Downey Jr. au aparut in revista Entertainment Weekly, care a dedicat 15 coperte urmatorului film din seria "Avengers". Eroii de benzi desenate sunt fie grupati cate doi, fie pusi in prim-plan, astfel ca fanii sa poata achizitiona o revista cu personajele preferate.

"Avengers: Infinity War" va aparea in intreaga lume pe 27 aprilie si ii va surprinde pe super-eroii Marvel pusi fata in fata cu cea mai dificila perioada de la formarea grupului. Iron Man, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange, Spiderman si restul protagonistilor trebuie sa il infranga pe Thanos, care intra in posesia Pietrelor Infinitului.

Din ce s-a vazut pana acum in trailere, Captain America pare sa se dezica de Guvernul SUA si sa devina Nomad, iar Vision pare sa-si piarda capacitatile dupa o lupta cu personajul negativ.

Recent, a fost confirmat ca Bucky Barnes nu va mai fi Winter Soldier, ci se va transforma in White Wolf, iar restul personajelor vor trece si ele prin schimbari radicale, multe dintre ele gasindu-si chiar sfarsitul in acest film Marvel.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top