„Mireasa lui Frankenstein" revine pe ecrane in 2019

23 Mai 2017

„Mireasa lui Frankenstein" revine pe ecrane in 2019

Universal relanseaza personajele iconice in cinematografia moderna!

„Bride of Frankenstein” este programat pentru 14 februarie 2019, iar pentru realizarea filmului au facut echipa regizorul Bill Condon si scenaristul David Koepp.

Productia este descrisa de Donna Langlei, presedintele Universal Pictures, ca fiind o poveste clasica cu o femeie foarte moderna si reprezinta a doua intrare in universul intunecat al studioului, debutul fiind realizat de Tom Cruise și Sofia Boutella pe 9 iunie. De asemenea, Universal Pictures a publicat si prima fotografie cu actorii adunati pentru universul creat, denumit recent „Universul intunecat".

In timp ce „Mumia" și „Mireasa lui Frankenstein" sunt singurele doua filme care au data stabilita, studioul se ocupa in prezent si de „Omul invizibil" cu Johnny Depp in rolul principal si „Frankenstein" cu Javier Bardem Bord in pielea monstrului clasic.

Mireasa este posibil sa fie portretizata de Angelina Jolie, insa sursele au precizat ca programarea filmarilor va juca un factor important in ceea ce priveste decizia actritei.

„Mireasa lui Frankenstein ramane cel mai iconic monstru de femeie din istoria filmului si este o dovada a capodoperei lui Whale, iar eu sunt incantat sa aduc la viata o asemenea creatie originala”, a declarant Condon.

 

Monster fans, sunteti incantati de aceste noutati?

Sursa foto: VarietyNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top