Margot Kidder, Lois Lane din filmele Superman, a murit la 69 de ani

15 Mai 2018

Margot Kidder, Lois Lane din filmele Superman, a murit la 69 de ani

Dupa o cariera impresionanta la Hollywood si o lupta publica cu tulburarea bipolara, Margot Kidder a decedat. Actrita era cunoscuta pentru rolul lui Lois Lane din primele filme Superman.

Margot Kidder a decedat duminica in locuinta ei din Montana dupa ce, in urma cu doar cateva zile, declarase in cadrul unei emisiuni radio ca are gripa. In acest moment, nu se stie exact cauza mortii.

Primul film de succes al actritei a fost pelicula horror Sisters (1973), al regizorului Brian de Palma, in care Kidder a jucat rol duble de gemene siameze. A urmat filmele The Great Waldo Pepper (1975) si 92 In The Shade (1975), unde Kidder a jucat alaturi de Robert Redford si Peter Fonda.

Seria care a propulsat-o in lumina reflectoarelor de la Hollywood si a transformat-o intr-una din cele mai cunoscute actrite ale deceniului a fost Superman, unde a interpretat-o pe jurnalista Lois Lane si a jucat alaturi de Cristopher Reeve, Marlon Brando si Gene Hackman. Dupa succesul primului film din 1978, Kidder a jucat si in filmul horror clasic The Amityville Horror (1979).

Viata personala a actritei a fost la fel de mediatizata ca filmele ei, de la relatiile cu regizori precum Brian de Palma si Steven Spielberg, la problemele de sanatate pe care le-a avut. Kidder suferea de tulburare bipolara si, in anul 1996, a avut o cadere in urma careia a disparut timp de 4 zile, potrivit Daily Mail.

Kidder a discutat public problemele ei de sanatate si a sustinut programe axate pe sanatatea mentala. Actrita a castigat si un premiu Emmy pentru rolul ei din R. L. Stine's The Haunting Hour: The Series in anul 2015.

Vezi cum arata Margot Kidder ca Lois Lane in video-ul de jos:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top