La multi ani, Victor Rebengiuc!

10 Februarie 2014

La multi ani, Victor Rebengiuc!

Astazi, 10 februarie, maestrul Victor Rebengiuc implineste 81 de ani si 57 de ani de cariera pe scena teatrului Bulandra.

Teatrul Bulandra a anuntat pe pagina de Facebook ca saptamana 10 -17 februarie va fi "Saptamana Victor Rebengiuc": " [...]considerand ca maestrul a jucat pe scenele Bulandrei timp de aproape 57 de ani, se presupune ca avem poze care sa ni-l arate in multe si diferite ipostaze. Daca va place ideea, noi vom posta o parte din acele poze. Nu trebuie decat sa numiti un spectacol in care vreti sa-l (re)vedeti, iar noi vom scotoci in arhiva dupa imagini."

Victor Rebengiuc s-a remarcat in numeroase piese de teatru si filme cum ar fi piesele "Hamlet", "Cum va place", "O scrisoare pierduta", "Sade", "Regele Lear" si filmele "Tanase Scatiu"," Moromotii", "De ce trag clopotele Mitica?", "Balanta" si "Medalia de onoare".

Mai multe detalii despre sarbatoritul zilei gasiti aici.

In ce filme si piese de teatru l-ati vazut pe Victor Rebengiuc ?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top