Kristen Stewart, protest pe covorul rosu de la Cannes. Gestul facut de vedeta in fata tuturor

16 Mai 2018

Kristen Stewart, protest pe covorul rosu de la Cannes. Gestul facut de vedeta in fata tuturor

Desi a aparut pe covorul rosu incaltata cu pantofi creati de designerul Christian Louboutin, inainte de premiera filmului "BlacKkKlansman" actrita s-a descaltat pentru a urca treptele catre sala in care a fost organizata vizionarea.

Kristen Stewart, care este si membra a juriului anul acesta, a pasit desculta pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes in semn de protest fata de interdictia pantofilor fara tocuri inalte la acest eveniment.

Potrivit BBC, artista nu ar fi fost sanctionata pentru acest gest. De altfel, ea nu este prima vedeta care vorbeste despre interdictie sau chiar se descalta pe covorul rosu al festivalului. In trecut, atat Emily Blunt, cat si Julia Roberts au fost vocale in legatura cu regulile de tinuta stricte de la Cannes.

In 2015, au fost publicate informatii potrivit carora unor femei le-a fost refuzat accesul la premiere cu covor rosu deoarece purtau pantofi fara tocuri.

In 2017, Kristen Stewart, care este cunoscuta pentru aparitiile ei pe covorul rosu in tinute formate din rochii si pantofi sport, a vorbit despre codul vestimentar, sustinand ca: "Oamenii se supara foarte tare daca nu porti tocuri inalte. Daca nu le ceri barbatilor sa poarte tocuri si rochii, nu imi poti cere nici mie acest lucru", a spus ea.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top