Johnny Depp, de nerecunoscut in cel mai recent rol. Transformarea spectaculoasa prin care a trecut

14 Martie 2018

Johnny Depp, de nerecunoscut in cel mai recent rol. Transformarea spectaculoasa prin care a trecut

Se spune despre Johnny Depp ca este un adevarat cameleon pe marile ecrane, iar cel mai nou proiect al sau confirma aceasta teorie.

In "Fantastc Beasts and Where to Find Them: Grindelwald's Crimes", Johnny da viata maleficului vrajitor Grindelwald, pe care Newt Scamandal (Eddie Redmayne) si Albus Dumbledore (Jude Law) incearca sa-l opreasca.

Personajul este unul aparte atat la nivelul intrigii, cat si in ceea ce priveste aspectul, iar producatorii l-au provocat pe Depp sa faca ce stie el mai bine si sa se transforme radical pentru rol. Zis si facut: Depp poate fi admirat in cel mai nou trailer cu parul mai lung, aproape alb, barba mare si ochi de culori diferite.

In "Fantastic Beasts: The Crimes of uGrindelwald", universul magic creat de scriitoarea J.K Rowling continua sa se extinda, sub "bagheta" regizorului David Yates, care a facut si prima pare a acestui prequel, dar si partile patru, cinci, sase si spate din "Harry Potter".

Este anul 1927, iar povestea incepe la cateva luni dupa ce Newt a ajutat la descoperirea si capturarea infamului vrajitor intunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, asa cum a promis ca va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatica si a adunat mai multi adepti la cauza sa, ridicand vrajitorii mai presus de toate fiintele non-magice.

Singurul care ar putea sa-l opreasca este vrajitorul pe care l-a numit candva cel mai drag prieten al sau, Albus Dumbledore. Cu toate acestea, Dumbledore va trebui sa caute ajutorul vrajitorului care l-a invins pe Grindelwald odata, fostul sau student, Newt Scamander.

Aventura il reuneste pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie si Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, in timp ce se confrunta cu noi pericole intr-o lume a vrajitorilor din ce in ce mai periculoasa si divizata.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top