Jigsaw revine pe marile ecrane

21 Iulie 2017

Jigsaw revine pe marile ecrane

Potrivit Collider, franciza horror „Saw" revine pe marile ecrane cu a opta transa intitulata „Jigsaw".  

Masurile manipulative si jocurile mortale folosite in primele sapte parti isi fac aparitia si aici, iar pe masura ce ancheta se desfasoara, dovezile indica spre un singur om: John Kramer. Dar cum poate fi aceasta? Omul cunoscut ca Jigsaw a murit de peste un deceniu, iar intreaga lume este bulversata.

Cele sapte filme „Saw" au fost lansate anual intre 2004 si 2010, ultima parte fiind „Saw 3D". Au trecut sapte ani care au oferit posibilitatea echipei sa respire si sa vina cu o noua abordare. Daca reusesc sau nu sa isi atinga acest scop, ramane de vazut.

De regie se ocupa Peter si Michael Spierig (Predestination, Daybreakers), iar in distributie ii intalnim pe Mandela Van Peebles, Hannah Anderson, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore , Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert si James Gomez.

Jigsaw"va teroriza cinematografele pe 27 octombrie, exact la timp pentru Halloween.

Pana atunci, va invitam sa vedeti trailerul. Nerabdatori?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top