Digi24 si Digi Film difuzeaza, in exclusivitate in Romania, Gala Premiilor OSCAR® 2018

06 Februarie 2018

Digi24 si Digi Film difuzeaza, in exclusivitate in Romania, Gala Premiilor OSCAR® 2018

 

Industria cinematografica internațională a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important eveniment al anului: Gala Premiilor OSCAR®. Pentru al patrulea an consecutiv, Digi24 și Digi Film vor transmite, în direct și în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Sosirea vedetelor pe covorul roșu din fața renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ținutele și Gala OSCAR® prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), la Digi24 și Digi Film, de la ora 01:30 și până în jurul orei 07.00.

Digi Film și Digi24 vor difuza și versiunea editată a Premiilor OSCAR® în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21:50 pe Digi Film și de la 23.30 pe Digi24 HD.

Oana Zamfir și invitații ei vor comenta predicțiile, momentele de vârf ale anului cinematografic și cele mai importante secvențe ale serii, începând cu ora 01:30 pe Digi24 și Digi Film. De altfel, postul de televiziune va difuza, în jurnalele de știri, o serie de materiale dedicate ediției din acest an a premiilor OSCAR®.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 7000 de profesioniști ai filmului) își votează preferații cu peste două luni înainte. Procesul este secret, așa cum secrete sunt și rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR® este transmisă în direct de la Los Angeles pe 4 martie și poate fi vizionată și fără traducere în limba română.

Cum poate fi urmarita Gala premiilor OSCAR® 2018 fara traducere in limba romana pe Digi Film? Pentru aceasta optiune trebuie urmati pasii de mai jos:

1. Comutati televizorul sau decodorul pe canalul Digi Film.

2. Selectati pista audio dorita apasand butonul „Audio" de pe telecomanda sau navigandin meniul televizorului sau al decodorului, daca aceasta functie nu este disponibila direct pe telecomanda.

3. Alegeti varianta „Engleza" sau "ENG" si veti putea urmari Gala premiilor Oscar fara traducere simultanain limba romana.

4. Pentru revenirea la setarile audio anterioare Galei Oscar,in orice moment, se va alege varianta "Romana" sau "RUM" urmand pasii de mai sus.(1,2,3)

Optiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabila pentru transmisia digitala prin cablu si satelit. Aceasta optiune nu este valabila pentru transmisia analogica prin cablu.

Pe Digi24 Gala Oscar poate fi vizionata doar cu sunetul original, in limba engleza.


Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top