Filmul cu cele mai mari incasari la box-office. Domina piata cu incasari de peste 111 milioane de dolari

07 Decembrie 2017

Filmul cu cele mai mari incasari la box-office. Domina piata cu incasari de peste 111 milioane de dolari

De doua saptamani incoace, filmul distribuit de Disney e de neinvins la incasarile americane. Specialistii estimeaza chiar ca va domina pana pe data de 15 decembrie, cand se va lansa "Star Wars: The Last Jedi".

Surprinzator sau nu? Animatia "Coco" este momentan filmul cu cele mai mari incasari la box-office din ultimele saptamani. Castigurile se ridica la peste 111 milioane de dolari in piata din SUA si urmeaza ca profitul sa creasca timp de inca sapte zile.

Bazata pe traditiile mexicane din jurul Zilei Mortilor, animatia spune povestea unui baietel de 12 ani care isi doreste sa devina muzician, spre oroarea familiei sale care nu agreeaza aceasta arta.

"Coco" este al patrulea film din 2017 care reuseste sa faca incasari record timp de trei saptamani consecutive. "The Hitman's Bodyguard" este primul care a reusit aceasta performanta, urmat de "Fate of the Furious" si "Split".

In Romania, situatia sta diferit, "Coco" ocupand doar locul 4, dupa "Crima din Orient Express", "Mame bune si nebune 2" si "Liga Dreptatii", cu incasari de 538.565 lei.

CITESTE SI:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top