Fiicele lui Dolph Lundgren sunt atat de frumoase incat ar putea lucra ca modele. Cum arata

18 Aprilie 2018

Fiicele lui Dolph Lundgren sunt atat de frumoase incat ar putea lucra ca modele. Cum arata

Nascut pe 3 noiembrie 1957, in Suedia, Dolph Lundgren este nu doar un actor apreciat in filmele de actiune, ci si un tip foarte inteligent. El a imbinat perfect cariera cu viata personala de-a lungul anilor si se mandreste enorm cu cele doua fiice ale sale.

In 1994, cand era la apogeul carierei, Dolph s-a casatorit cu Anette Qviberg, designer si creatoare de bijuterii. Cei doi si-au spus "da" in Marbella, un oras care le-a placut atat de mult incat au decis sa locuiasca acolo timp de trei ani intr-un imobil inchiriat, inainte de a cumpara o casa acolo.

Cu Anette, Dolph are doua fiice superbe, Ida si Greta, care s-au nascut si locuiesc in Stockholm. In perioada in care erau casatoriti, cei doi au decis sa-si creasca fiicele departe de reflectoarele de la Hollywood, din dorinta de a le oferi o copilarie cat mai obisnuita si le-au tinut departe de Cetatea Filmului cat au putut de mult. Desi ele mai participa la eveniemente mondene alaturi de tatal lor, au inceput sa o faca abia acum, la maturitate.

Ida, fiica cea mare a lui Dolph, este model profesionist si are contract MiLK Model Management, o agentie specializata cu sediul in Marea Britanie. Prin prisma job-ului calatoreste adesea si are un cont de Instagram prin intermediul caruia comunica des cu admiratorii ei. Calcand pe urmele tatalui, Ida a si jucat in filme, ba chiar a debutat alaturi de Dolph in "Command Performance".

Greta, mezina, ii seamana foarte mult. Ea este eleva si spune ca o pasioneaza fotografia si calatoriile. La premiera filmului "The Expendables 3", ea a pasit pe covorul rosu alaturi de tatal si sora ei si posteaza adesea imagini cu starul pe retelele de socializare.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top