"Fast & Furious 9", membru nou in echipa. Ce s-a aflat despre franciza de milioane de dolari

15 Mai 2018

"Fast & Furious 9", membru nou in echipa. Ce s-a aflat despre franciza de milioane de dolari

Vesti bune pentru fanii "Fast & Furious". Echipa din spatele camerelor de filmat va avea un nou membru, iar productia a primit unda verde de la studiourile Universal.

Scenaristul care a lucrat pana acum la filmele seriei, Chris Morgan, scrie si produce spin off-ul care ii va avea in rolurile principale pe Dwayne Johnson si Jason Statham. Astfel, el a predat stafeta lui Daniel Casey, care se va ocupa de povestile lui Dominic si a partenerilor sai in "Fast & Furious 9".

Casey are experienta in acest domeniu, ba chiar in ultima vreme a lucrat pe cateva proiecte mari: "Kin" si "The Heavy", la acesta din urma colaborand cu celebrul producator JJ Abrams.

Pentru urmatorul "Fast & Furious", Daniel Casey va lucra cu regizorul Justin Lin, care s-a ocupat pana acum de "Fast & Furious 6", "Fast Five" si "Fast & Furious".Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top