Eroina care se lupta cu "Terminator". Cum arata acum actrita care o juca pe Sarah Connor

22 Ianuarie 2018

Eroina care se lupta cu "Terminator". Cum arata acum actrita care o juca pe Sarah Connor

La vremea lui, filmul "The Terminator" a intrat direct pe prima pozitie in box-office si a incasat la nivel mondial 519 de milioane de dolari - o suma enorma pentru contextul cinematografic de atunci.

La succesul productiei a contribuit nu doar Arnold Schwarzenegger, ci si Linda Hamilton, eroina peliculei. Sarah Connor, personajul pe care Linda il interpreta, parea invincibila si a bifat chiar o pozitie in topul celor mai puternice persoanje feminine din istoria cinematografiei datorita abilitatilor ei.

Candva una dintre cele mai dorite femei din showbiz, Linda s-a schimbat enorm de-a lungul ultimilor ani si, la 61 de ani, dupa o viata dominata de dependenta de cocaina, e greu de recunoscut.

SHOOT ME NICELY Official Trailer #1 (4K UHD) from espfilms on Vimeo.

Mai putin activa ca in trecut, Linda urmeaza sa apara anul acesta in proiectul "Easy Does It" si, potrivit publicatiilor internationale, va marca o aparitie in urmatorul film "Terminator".

Nu exista prea multe informatii despre povestea noului film, insa jurnalistii straini au aflat ca actrita Linda Hamilton va reintra in pielea personajului Sarah Connor.

Fanii s-au intrebat cum este posibil acest lucru avand in vedere ca Sarah a murit in "Rise of the Machines", insa James Cameron i-a asigurat ca revenirea ei este justificata de scenariu si ca trebuie doar sa aiba putina rabdare.

CITESTE SI:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top