Dupa Jack Nicholson, Heath Ledger si Jared Leto, un alt actor mare devine Joker. Despre cine e vorba

09 Februarie 2018

Dupa Jack Nicholson, Heath Ledger si Jared Leto, un alt actor mare devine Joker. Despre cine e vorba

Regizorul Todd Phillips se pregateste de un film DC care il are in prim plan pe Joker. Acesta stie clar cu cine vrea sa lucreze, iar actorul a acceptat sa discute despre rol.

Potrivit The Hollywood Reporter, Joaquin Pheonix negociaza intens cu Todd Phillips pentru a aparea intr-un lung-metraj stand-alone din universul DC.

In ceea ce priveste intriga, Phillips a precizat ca va lucra pe baza unui scenariu care nu are legatura cu ce s-a intamplat in Batman V Superman sau Suicide Squad. Alaturi de Scott Silver, el va crea o noua poveste, pe care vrea sa o spuna alaturi de Joaquin Phoenix, star apreciat de Academia Americana de Film si abordat deja de studiourile DCEU.

Se zvoneste ca producatorul peliculei al putea fi Martin Scorsese, care e tentat sa spuna o poveste din anii '80, atipica filmelor cu super-eroi care au fost facute in ultimii ani. Nu exista insa o confirmare a implicarii acestuia.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top