Digi Film porneste in Misiune Imposibila!

27 Aprilie 2017

Digi Film porneste in Misiune Imposibila!

Seria impresionanta, care il are in rolul principal pe Tom Cruise va fi difuzata de Digi Film incepand cu acest weekend.

Agentul I.M.F, Ethan Hunt, intra in actiune chiar de duminica aceasta, 30 aprilieora 20:00, cand Digi Film a programat Mission Impossible I. Povestea incepe in 1996, cand Ethan Hunt este acuzat de asasinarea unor colegi agenti ai IMF in timul unei misiuni esuate la Ambasada din Praga si pierde sprijinul organizatiei sale. Personajul interpretat de Tom Cruise trebuie acum sa-l prinda in flagrant pe cel care voia sa fure lista cu numele de cod ale tuturor spionilor dubli americani, lista ce continea si adevarata lor identitate. Ingrediente suficiente pentru ca o intreaga nebunie sa se declanseze.

In Misiune: Imposibila 2", actiunea si suspansul sunt imblanzite de povestea romantica ce se infiripa intre Ethan Hunt si Thandie Newton, o frumoasa hoata care-i ia mintile agentului. Misiunea lui Hunt este sa salveze lumea de un virus mortal, iar noi il urmarim pe 7 mai, incepand cu ora 20:00

In 2006, Revista Forbes ii ofera lui Tom Cruise distinctia de cea mai puternica celebritate din lume, dar in acelasi an, in Misiune Imposibila III, Ethan Hunt este retras de la conducerea unei echipe de agenti IFM. Hunt isi formeaza o noua echipa pentru a-i face fata lui Owen Davian care vrea sa vanda un obiect misterios si periculos cunoscut sub numele de „Iepurele piciorului”. Fanele primesc insa cea mai mare lovitura: Ethan Hunt este la un pas de casatorie. Toata actiunea este pe Digi Film pe 14 mai, ora 20:00.

O saptamana mai tarziu, pe 21 mai, ora 20:00, veti putea urmari si al 4-lea film din seria Misiune Imposibila, Protocolul fantoma. Ethan Hunt este acuzat de aruncarea Kremlinului in aer, iar misiunea lui Hunt este de a-l opri pe Kurt Hendricks, cel care doreste sa porneasca un adevarat razboi nuclear la nivel mondial.

Pe 28 mai, ora 20:00, puteti urmari ultimul film aparut in seria Misiune Imposibila – Rogue Nation. Odata cu dezmembrarea unitatii IMF si cu Ethan Hunt ramas fara sprijin oficial, echipa se confrunta acum cu o retea de agenti extrem de bine pregatiti numita Sindicatul. Acesti agenti sunt decisi sa creeze o noua ordine mondiala printr-o serie de atacuri teroriste din ce in ce mai agresive. Ethan isi aduna echipa si impreuna cu Ilsa Faust (Rebbecca Ferguson), agent britanic renegat asupra careia planeaza anumite suspiciuni, declanseaza cea mai dificila misiune de pana acum.

Asadar, actori de senzatie, imagine de exceptie, efecte speciale, adrenalina cat cuprinde, condimentata cu suficient romantism. Motive destule pentru a fi duminica de duminica pe Digi Film. Si va mai dam un motiv in plus sa revedeti intreaga serie: in 2018 va fi premiera Misiune Imposibila VI, iar pentru una dintre scenele spectaculoase din noul film Tom Crusie se lauda ca s-a antrenat mai bine de un an – este cea mai dificila scena de actiune din intreaga sa cariera. Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top