De la o avere de 150 milioane de dolari la "ruina financiara". Ce achizitii excentrice au golit contul lui Nicolas Cage

16 Aprilie 2018

De la o avere de 150 milioane de dolari la "ruina financiara". Ce achizitii excentrice au golit contul lui Nicolas Cage

Investitii proaste si obiecte de colectie dubioase i-au secat averea lui Nicolas Cage pana in punctul in care a fost chiar dator fiscului american cu 6.3 milioane de dolari.

Excentricitatea lui Nicolas Cage a fost intotdeauna apreciata pe marele ecran, dar in viata lui personala, gusturile bizare pe care le are s-au dovedit a fi dezastruoase. Cage a reusit sa stranga o avere de 150 milioane de dolari datorita unor filme precum National Treasure, Ghost rider si Gone in 60 Seconds, dar si-a golit rapid contul cu achizitii suspecte.

Printre investitiile dezastruoase ale actorului se numara noua masini Rolls Royce si 15 proprietati. La acestea se adauga si doua castele europene: unul cumparat in Germania in 2006 cu 2.3 milioane de dolari si unul in Anglia care a costat 10 milioane de dolari, in 2007, relateaza Daily Mail.

Pe langa o insula din Bahamas, care l-a costat 3 milioane, Cage a mai cumparat o caracatita pe post de animal de companie si o colectie de benzi desenate in valoare de peste 1.6 milioane.

Unul dintre cele mai bizare obiecte de colectie pe care le-a detinut Cage este un craniu de dinozaur fosilizat in varsta de 70 de milioane de ani, pentru care a licitat impotriva lui Leonardo DiCaprio. In final, Cage a castigat fosila, pentru care a platit aproape 300.000 dolari - dar a fost nevoit sa o returneze guvernului din Mongolia.

In acest moment, se crede ca averea lui Nicolas Cage a scazut pana la 25 milioane de dolari, conform Daily Mail. Pentru decaderea lui financiara, Cage l-a dat in judecata pe fostul lui partener de afaceri, Samuel Levin, si l-a acuzat drept catalizatorul investitiilor imobiliare dezastruoase care i-au golit contul si l-au adus in prag de “ruina”.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top