Cu si fara efecte speciale. Cum arata cele mai spectaculoase scene inainte sa fie editate

09 Noiembrie 2017

Cu si fara efecte speciale. Cum arata cele mai spectaculoase scene inainte sa fie editate

Fara grafica si efecte speciale, multe dintre cele mai de succes filme ale ultimilor ani nu ar fi fost posibile. V-ati intrebat insa cum arata procesul lor de creare?

Regizorii si producatorii de la Hollywood nu doar ca nu isi ascund procesul de lucru, ci in variantele DVD, ei le explica adesea spectatorilor cum au ajuns sa obtina cadrele spectaculoase din versiunea finala a peliculelor. Iata o serie de imagini extrem de interesante din culisele filmelor populare ale ultimilor ani:

Guardians of the Galaxy


The Lord of the Rings


CITESTE SI:

Maleficent


300


Ender’s Game


The Chronicles of Narnia


Oz the Great and Powerful


Avatar


Divergent


 

Inception


Alice in Wonderland


War for the Planet of the ApesNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top