Intra in Liga Supereroilor cu Digi Film

11 Octombrie 2017

Intra in Liga Supereroilor cu Digi Film

Cinefilii cuceriti de celebrul erou al orasului Gotham sunt invitati sa se inscrie in super concursul care incepe vinerea aceasta pe Digi Film.

In fiecare vineri seara, in perioada 13 octombrie - 10 noiembrie, Digi Film va difuza seria cavalerului care a porterizat unul dintre cele mai iubite personaje de benzi desenate. Ce trebuie sa faci? Urmareste indiciul afisat in timpul filmelor si inscrie-te in concursul care ti-ar putea aduce invitatii la filmul „Liga Dreptatii” si produse personalizate cu Batman. 

„Liga Dreptatii”, productie Warner Bros, este unul dintre cele mai asteptate filme din universul cinematic DC. In Romania este distribuit de Vertical Entertainment, iar in cinematografe il gasim incepand cu 17 noiembrie. Dar pana la inceperea concursul va vorbim putin despre fiecare aventura a eroului nostru preferat si va invitam sa cititi despre noul film aici

„Batman se întoarce”, în 13 octombrie 2017, de la ora 21:55

Regizat de Tim Burton, filmul „Batman se întoarce” s-a aflat in topul celor mai vizionate 20 de creatii cinematografice din toate timpurile, avand incasari colosale in valoare de 163 milioane de dolari. In aceasta parte, atmosfera este una intunecata, violenta este mai vizibila, iar actiunea se desfasoara in jurul eroul inaripat al orasului Gotham. Sub amenintarile pinguinului (Danny DeVito) si aflat sub vraja unei diabolice femei-pisica (Michelle Pfeiffer), Batman inceaca sa salveze intregul oras.

„Batman Forever”, în 20 octombrie 2017, de la ora 21:45

Povestea continua in „Batman Forever”, cu Val Kilmer care-l inlocuieste pe Michael Keaton in rolul protagonistului. Personajele sunt mai conturate in partea aceasta, scenariul contine note umoristice mai pregnante, iar regia ii apartine lui Joel Schumacher, un analist fin. Two Face (Tommy Lee Jones) si The Riddler (Jim Carrey) portrerizeaza doua persoane infame care lucreaza impreuna in incercarea de a-l provoca si a-l prinde in capcana pe Batman. In ajutorul eroului sare si frumoasa Nicole Kidman.

„Batman – Începuturi”, în 27 octombrie 2017, de la ora 21:30 

Continuam povestile cu trilogia de succes care a fost lansata în 2005, avandu-l pe Christopher Nolan ca producator, si pe Christian Bale ca actor in rolul lui Batman, un erou ceva mai adaptat la vremurile din prezent. Efectele vizuale sunt excelente, decorurile profesioniste, iar partea aceasta marcheaza reintoarcerea cavalerului in Gotham City.

In 2008, apare The Dark Knight (2008), film care a obtinut un profit urias de 500 milioane de dolari datorita prestatiei reusite a actorului Heath Ledger in rolul de Joker.

Iar in 2012, trilogia a fost incheiata spectaculos de The Dark Knight Rises (2012), partea care a pus mai mult accent pe latura umana a supereroului.


Care este partea voastra favorita si cine e nerabdator sa se inscrie in concurs? :D

Toate detaliile le gasiti aici.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top