Channing Tatum, Adam Driver si Daniel Craig fac echipa in „Logan Lucky”

30 Mai 2017

Channing Tatum, Adam Driver si Daniel Craig fac echipa in „Logan Lucky”

„Logan Lucky” il plaseaza pe regizorul Steven Soderbergh in iubita lume a jafurilor riscante, o lume in care a navigat cu succes in trilogia Ocean’s.

In distributie il vedem si pe Channing Tatum, actorul cu care Steven a lucrat in cadrul productiilor „Haywire,” „Side Effects" si „Magic Mike”. Actiunea filmului se invarte in jurul personajelor Tatum si Driver, doi frati care se gandesc sa se imbogateasca dupa ce unul a fost demis din slujba sa. Planul este simplu - ei vor fura toti banii care se misca subteran pentru Coca-Cola 600, cea mai mare cursa a anului.

Pentru asta, vor avea nevoie de putin ajutor de la o persoana cu adevarat inteligenta. Aici intra in scena, Joe Bang (Craig), un delincvent pe care fratii l-au convins sa ii ajute cu planul lor ambitios. In scena mai apar si o serie de personaje bizare interpretate de Seth MacFarlane, Riley Keough, Sebastian Stan, Katherine Waterson si Hillary Swank.

Bleecker Street și Fingerprint Releasing au programat lansarea filmul „Logan Lucky" pe 18 august 2017, iar pana atunci va invitam sa dati play trailerului.

Cum vi se pare?

Sursa foto: varietyNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top