Cele mai cautate seriale pe Google in Romania. Care e pe primul loc

09 Februarie 2018

Cele mai cautate seriale pe Google in Romania. Care e pe primul loc

Potrivit paginadeseriale.ro, productiile pentru adolescenti domina topul celor mai cautate seriale pe Google la romani, in 2017.

Productii de la Netflix si HBO, dar si ale altor producatori de peste Ocean se afla in topul cautarilor potrivit unui raport Google realizat la solicitarea PaginadeSeriale.ro.

Cel mai cautat serial din 2017, in Romania, a fost 13 Reasons Why, lansat anul trecut in luna martie, pe platforma Netflix. Pe locul doi se situeaza Stranger Things, serial castigator de premiu Emmy, nominalizat la multe alte gale de specialitate din domeniu. Pe locul trei a fost Game of Thrones, productie care urmeaza sa se termine cu sezonul 8.

Iata clasamentul integral:

13 reasons why

Stranger Things

Game of Thrones

Narcos

Lucifer

Prison Break

Riverdale

The Vampire Diaries

American Gods

The Originals

Metodologie prin care Google a realizat acest top

Lista a fost creata utilizand combinat mai multe servicii si instrumente care ofera o imagine detaliata asupra trendurilor de cautare. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public ce prezinta volumul de cautari pe diferite regiuni geografice, perioade de timp si termeni utilizati.

De asemenea, au fost utilizate instrumente interne care permit realizarea unor analize complexe suplimentare. Mai mult, a fost eliminat spam-ul, cautarile de navigare si cele care se repeta. Lista a fost realizata pe baza cifrelor de trafic de pe adrese din Romania, care au realizat atat cautari pe google.com, dar si pe domeniul local (google.ro) si cautarile mobile.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top