Care actor din „Love Actually” a imbatranit cel mai „frumos"?

23 Martie 2017

Care actor din „Love Actually” a imbatranit cel mai „frumos"?

Asta suntem intrebati 14 ani mai tarziu de la lansarea comediei romantice „Love Actually”.

Red Nose Day Actually (Ziua Nasului Rosu) a lansat un nou proiect in care sunt inclusi 11 actori din distributia originala a filmului „Love Actually”. Ziua Nasului Rosu este un eveniment anual de caritate, extrem de popular, in cadrul caruia participa oameni preocupati sa puna capat saraciei in randul copiilor.

Ne amintim cu emotie de una dintre cele mai romantice momente din istoria cinematografica, scena in care Andrew Lincoln ii declara dragoste Keirei Knightley in „Love Actually". In noul trailer, actorii tin in mana pancarde pe care este scris mesajul: vrem sa vedem in ce maniera ne-am schimbat si, mai ales, care dintre noi a imbatranit cel mai tare.

Actorii prezenti in distributie sunt: Lincoln, Hugh Grant, Chiwetel Ejiofor, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy și Rowan Atkinson.

Ziua Nasului Rosu se sarbatoreste atat in America, cat si in Regatul Unit al Marii Britanii, iar regizorului Richard Curtis i s-a parut o idee distractiva sa ajute la realizarea unei campanii in care sunt implicati si protagonistii filmul „Love Actually”.

De la lansarea din 2015, campania Red Nose Day a strans suma de 60 de milioane de dolari, iar in 2016 a adunat fonduri in valoare de 36 de milioane de dolari.

Pentru a viziona trailerul, dati click video-ul de mai jos. 

Foto credit: indiewireNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top