„Blade Runner 2049” are un trailer nou

09 Mai 2017

„Blade Runner 2049” are un trailer nou

Warner Bros. si Alcon Entertainment au dezvaluit un nou trailer pentru „Blade Runner 2049”, continuarea extrem de asteptata a clasicului sci-fi din 1982.  

Regizat de Denis Villeneuve (Arrival si Sicario), „Blade Runner 2049” are loc la 30 de ani de la evenimentele petrecute in prima parte, iar in rolul principal il avem pe Ryan Gosling. Aflat in pielea agentului K., Gosling descopera mai multe planuri menite sa distruga intreaga omenire. Secretul aflat il trimite direct la Rick Deckard (Harrison Ford), un fost vanator de recompense care nu mai fusese vazut de peste 3 decenii.

Pentru realizarea peliculei, Villeneuve face echipa cu directorul de imagine Roger Deakins.

Filmul pare uimitor, distributia si intriga sunt atractive, dar ceea ce claseaza productia „Blade Runner 2049” in varful filmelor cele mai asteptate din aceasta toamna este implicarea regizorului Villeneuve. Anul acesta, a fost nominalizat la categoria Cel mai bun regizor, iar in prezent lucreaza la „Dune”. „Blade Runner 2049” reprezinta un nou varf in cariera sa, iar pe Roger Dekins l-a ales drept colaborator pentru a ne asigura efecte vizuale impresionante pe parcursul intregului film.

„Blade Runner 2049” apare in cinematografe pe 6 octombrie 2017.

Va place trailerul? 

 

Foto credit: IndieWireNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top