Avengers 4. Imagini spectaculoase din culisele celui mai asteptat film Marvel

11 Ianuarie 2018

Avengers 4. Imagini spectaculoase din culisele celui mai asteptat film Marvel

Chris Evans, Robert Downey Jr., Paul Rudd si Mark Ruffalo au fost surprinsi de paparazzi in timpul filmarilor pentru Avengers 4.

Cei patru actori care dau viata personajelor Captain America, Iron Man, Ant Man si Hulk sunt in plina productie a urmatorului lung-metraj Marvel si lucreaza de zor in Atlanta, potrivit DailyMail.

Angajatii publicatiilor mondene au surprins imagini din culisele Avengers si au atras atentia asupra felului in care arata vedetele in acest capitol epic al seriei Marvel. Ei au subliniat mai ales faptul ca actorul Chris Evans e imbracat in vechiul costum al lui Steve Rogers, tragand concluzia ca scena la care au fost martori ar putea fi un flash-back.

Intr-adevar, in trailerul pentru "Avengers: Infinity War", look-ul lui Captain America e unul complet diferit de ceea ce se vede in aceste imagini din Atlanta, ba chiar se zvoneste ca Steve ar putea sa moara in infruntarea epica dintre Avengers si Thanos.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top