Aspectul lui Daniel Craig de la premiile BAFTA, desfiintat pe internet. De ce rad fanii de el

21 Februarie 2018

Aspectul lui Daniel Craig de la premiile BAFTA, desfiintat pe internet. De ce rad fanii de el

In urma cu numai doua zile, Daniel Craig a participat la premiile BAFTA si a fost invitat sa inmaneze statueta pentru cel mai bun film al anului.

Aspectul starului de 49 de ani a starnit insa controverse, iar chipul a devenit motiv de gluma pe retelele de socializare. Printre altele, internautii au subliniat ca starul pare obosit, imbatranit, ba chiar ca ar fi apelat la interventii estetice pentru a scapa de insemnele lasate de trecerea timpului.

"De ce arata fata lui Daniel Craig asa?", "Ce a patit fata lui Daniel Craig?", "Chipul lui Daniel Craig pare... odihnit" si o multime de alte postari sarcastice au invadat Twitter-ul sub hashtag-ul BAFTAs.

Felul in care a aratat britanicul pe scena Oscarurilor britanice a fost comparat cu look-ul lui din filmele "James Bond", iar diferentele au fost notabile.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top