Asemanare izbitoare intre Rami Malek si Freddie Mercury. Cum s-a transformat starul pentru filmul "Bohemian Rhapsody"

16 Mai 2018

Asemanare izbitoare intre Rami Malek si Freddie Mercury. Cum s-a transformat starul pentru filmul "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek e de nerecunoscut in noul film biografic bazat pe cei 15 ani legendari de la formarea trupei Queen pana la concertul lor Live Aid din 1985. Actorul va juca rolul starului rock Freddie Mercury, unul dintre cei mai apreciati solisti din istorie.

Dupa ce a fascinat fani din intreaga lume cu rolul enigmatic din serialul “Mr. Robot”, Rami Malek s-a transformat din nou, de aceasta data in legendarul solist al trupei Queen. Noul trailer pentru filmul biografic “Bohemian Rhapsody” a fost lansat si fanii sunt uluiti de asemanarea intre Malek si Mercury.

Freddie Mercury era cunoscut pentru prestatiile impresionante pe scena, dar si pentru tinutele lui extravagante. Dupa ce a fascinat si incantat intreaga lume cu piesele trupei sale, a murit la 45 de ani, in anul 1991.

Transformarea lui Malek in Mercury nu e doar la nivel de look. Actorul a reusit sa surprinda si vocea starului rock, asa cum se poate observa in cele cateva replici pe care le are in trailer. Mai mult, stilul vestimentar al lui Mercury se schimba foarte frecvent, asa ca Malek a fost nevoit sa se adapteze la mai multe ipostaze ale vedetei, ceea ce a reusit cu brio daca ne luam dupa trailer.

De la parul lung si buclat de la inceputul carierei lui Mercury, la parul scurt si mustata emblematica din cadrul concertului Live Aid, Malek a reusit sa se transforme perfect in starul rock, indiferent de stil.

Alaturi de Malek, in film mai joaca Ben Hardy, Gwilym Lee si Joseph Mazello, in rolurile celorlalti membri ai trupei Queen. “Bohemian Rhapsody” va fi lansat pe data de 2 noiembrie.

Vezi transformarea uimitoare a lui Rami Malek in Freddie Mercury in video-ul de jos:Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top