Arnold Schwarzenegger a venit insotit de fiicele lui la un eveniment din Los Angeles. Cum arata tinerele de 26 si 27 de ani

17 Octombrie 2017

Arnold Schwarzenegger a venit insotit de fiicele lui la un eveniment din Los Angeles. Cum arata tinerele de 26 si 27 de ani

Arnold Schwarzenegger a avut nevoie de sustinerea fiicelor lui la vizionarea speciala a filmului "Killing Gunther", cea mai recenta productie in care este implicat.

Familist convins, starul a vrut sa impartaseasca acest moment special cu cele doua fiice ale sale, Khaterine si Christina, care i-au impresionat pe cei prezenti la eveniment cu frumusetea lor. Mostenind-o pe celebra lor mama, Maria Shiver, cele doua au stralucit la bratul lui Arnold, care joaca rolul celui mai bun asasin platit in filmul regizat de Taran Killam.

Crescute in lumea stralucitoare a Hollywood-ului, cele doua fete nu s-au tinut nici ele departe de showbiz, Katherine, cea mare, avand ocazia sa pozeze recent pentru revista "Hello".

Aceasta nu a vrut sa discute despre mostenirea tatalui sau in industria filmelor de actiune si nici despre contributia lui in politica americana, ci despre lumea modei si standardele nerealiste pe care le impune in viata de zi cu zi.

"Cel mai important lucru pe care l-am invatat in urma acestui pictorial este faptul ca nu exista corpul perfect. Femeile sunt supuse unei multor presiuni pentru a arata intr-un anumit fel. Scopul acestei sedinte a fost sa dam tinerei generatii incredere pentru a se simti mai confortabil in propriul corp", a spus Katherine, care nu e model profesionist, dar care isi doreste sa se foloseasca de platforma pe care i-o ofera celebritatea parintilor ei pentru a transmite mesaje pozitive tinerelor.

Foto: DailyMailNe rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top