,,Annabelle" - trailer

22 August 2014

,,Annabelle" - trailer

Ati putea spune ca ,,Annabelle” este inca un horror cu o papusa malitioasa, ce nu ar mai putea uimi cu nimic. Dar nu este asa. Va invitam sa urmariti trailerul de mai jos, lansat oficial ieri, si sa ne spuneti parerea voastra.

In acest film, haosul este declansat de o simpla papusa, aparent nevinovata. John Form decide ca aceasta jucarie vintage, intr-o rochie de un alb imaculat, este cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata.

Mia, sotia lui John, indrageste aceasta papusa, insa relatia lor frumoasa nu dureaza prea mult, caci intr-o noapte fatidica membrii unui cult satanic le invadeaza casa si ii ataca violent pe viitorii parinti.

Din distributia filmului fac parte Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin, Tony Amendola, Michelle Romano, alaturi de multi altii. De regie s-a ocupat John R. Leonetti, iar filmul are programata lansarea oficiala pentru data de 3 octombrie, anul acesta.

Cum vi se pare trailerul?
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top