A aparut prima poza oficiala din noul "Predator"

15 Mai 2018

A aparut prima poza oficiala din noul "Predator"

Scenaristul si regizorul Shane Black si-a propus sa readuca la viata lumea din "Predator", iar in luna septembrie a lui 2018 va avea loc premiera filmului sau.

Grupul din care fac parte Casey, McKenna, Williams si Sapir se rataceste intr-o jungla in care salasluieste un monstru. Desi toti par sa stie despre existenta acestuia, nimeni nu indrazneste sa spuna nimic de teama de a nu-i invoca infricosatoarea prezenta.

Cei patru incep sa dispara unul cate unul si sa gaseasca morti jupuiti, atarnati prin copaci. Abia dupa ce se intalnesc cu singurul supravietuitor care a reusit sa scape cu viata dintr-o confruntare directa cu monstrul insa, isi dau treptat seama ca este posibil sa se afle intr-o primejdie mult mai mare decat au prevazut initial.

In rolurile principale ii vom vedea pe Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Boyd Holbrook, Edward James Olmos, Keegan-Michael Key si micutul Jacob Tremblay. Arnold Schwarzenegger, starul primul film din serie, lansat in 1987, nu face parte din distributie, desi fanii si-au manifestat dorinta de a-l vedea.

Mandru de produsul sau insa, Shane Black crede ca noul "Predator" va avea succes si il promoveaza deja printr-un trailer spectaculos si o imagine infricosatoare.

"Cei mai periculosi vanatori din Univers sunt mai puternici, mai destepti si mai pe periculosi ca oricand. Pradatorii s-au imbunatatit din punct de vedere genetic folosindu-se de ADN-ul altor specii, iar chemarea lor accidentala pe Pamant pune la incercare abilitatile unui grup de mercenari care trebuie sa salveze oamenirea de la extinctie".Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top